Schaatslessen

In het winterseizoen organiseert IJsvereniging Woubrugge schaatslessen voor de jeugd van 6 t/m 18 jaar.

In het winterseizoen organiseert IJsvereniging Woubrugge schaatslessen voor de jeugd van 6 t/m 18 jaar op de ijsbaan in Leiden en Den Haag.

 

Schaatsles in Leiden

De schaatslessen in Leiden zijn op dinsdag van 17.15-18.15 uur. De lessen worden door trainers van de IJsvereniging Woubrugge en trainers van andere verenigingen uit de regio gegeven. Iedereen schaatst op zijn of haar eigen niveau. 

De schaatslessen in Leiden beginnen in oktober en de laatste les is  maart. 

In Leiden mag je altijd eerst twee proeflessen mee doen om te kijken of het bevalt. 

Schaatsles in Den Haag

De schaatslessen in Den Haag wordt voor de jeugd t/m 12 jaar gegeven op zaterdag van 17.15-18.15 uur en voor de jeugd van 12+ wordt gegeven op vrijdag van 18.30 tot 19.30 uur.

De schaatslessen in Den Haag beginnen weer in oktober en de laatste les is in maart. Op de Uithof wordt het schaatsseizoen altijd afgesloten met de mini-Elfstedentocht. 

In Den Haag mag je eerste twee proeflessen mee doen om te kijken of het je bevalt.

Passeerkaart Uithof

Op alle trainingsuren in Den Haag (behalve op zaterdag) is er voor ouders en/of begeleiders een passeerkaart nodig als men de ijshallen of de kleedkamers in wilt. De kaart is aan te vragen bij het aanvragen van het schaatsabonnement. Kosten voor de kaart is € 5,00. De kaart is het gehele seizoen geldig.